Suunnittelu ja suunnittelupalvelu

Olemme erikoistuneet tekemään yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Ammattitaitoiset ja hyvin koulutetut suunnittelijamme auttavat sinua kodin suunnittelussa toiveesi mukaan kohteen suuruudesta riippumatta. Valitsemme yhdessä sinulle sopivat tuotteet ja materiaalit toiveidesi mukaan laajasta tuotevalikoimastamme.

Kokemuksemme ja jatkuva uudistuva tuotetuntemuksemme kodinsuunnittelun eri osa-alueilta tuo sinulle uusia näkökulmia yhdessä suunnittelijamme kanssa.

Keittiösuunnittelussa teemme kolmiulotteiset kuvat, vastaamme mitoituksesta ja tarvittaessa asennustiimimme hoitaa kalusteiden asennukset. Asennuksen yhteydessä voimme vaivattomasti tehdä myös muut remonttityöt, kuten maalaus tai pintamateriaalien vaihto – monta huolta kerralla pois!

Mikään ei ole meille mahdotonta – mahdottoman tekeminen kestää vain hieman kauemmin.

Sovi aika suunnittelijamme kanssa tapaamiseen, jolloin saat henkilökohtaisen opastuksen keittiömallistoomme. Parhaiten saat kuvan laajasta valikoimastamme myymälässämme ja muistathan ottaa pohjapiirroksen mukaasi. Halutessasi tulemme myös kotiisi ensin tarkistamaan suunniteltavan tilan mitat. Ole yhteydessä suunnittelijoihimme tästä.