Laatu

Valitsemme tuotevalikoimaamme parhaat toimittajat, jotka takaavat tuotteidensa laadun. Tuotteiden on täytettävä vaativat laatustandardit ja oltava ympäristöystävällisiä.

Kotioloissa keittiöt joutuvat tekemisiin kosteuden, kuumuuden, mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kanssa sekä altistuvat UV-valolle. Noblessa-keittiöiden omassa laboratoriossa keittiöt altistetaan näihin ääriolosuhteisiin, joten tuotekehitys on alansa huippua.

Vastuu valmistuksesta

Noblessa-keittiöillä on PEFC-sertifikaatti, joka tarkoittaa, että keittiöiden valmistuksessa käytetään hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista saatavaa puuta. Keittiöidemme valmistaja on ensimmäinen tehdas, jolle on myönnetty tämä arvokas sertifikaatti. Tehtaallamme on myös Saksan huonekaluteollisuuden Golden M-laatusinetti ja LGA Nurbergin GS-turvallisuussinetti, jotka myönnetään turvallisuuden ja pitkän käyttöiän takeena.

 

TESTILABORATORIO

Noblessa-keittiöiden laadunvalvonta on laajuudessaan ja tarkkuudessaan ainutlaatuinen. Millään muulla Suomessa toimivalla keittiövalmistajalla ei ole saman tasoista testaus- ja seurantajärjestelmää.Tällä taataan laadultaan paras tuote ja kestävyys kaikissa olosuhteissa.

LÄMPÖKESTÄVYYS

Suomen olosuhteissa lämpötilojen vaihtelu sekä tästä seuraava kosteuden vaihtelu asettaa kalusterunkojen, ovien ja mekanismien kestävyydelle erityiset vaatimukset.

Noblessa-kalusteet on testattu äärimmäisissä olosuhteissa kestämään sekä kodin päivittäiset tilanteet että vapaa-ajan asunnon erityisvaatimukset oleskelu- ja poissaoloajan kosteuden vaihteluille.

RASITUSKESTÄVYYS

Laatikostojen ja karusellien kestävyys testataan vähintään 80.000 avauskerralla. Testeissä käytetään myös maksimikestävyysrasitusta, jossa avautumista testataan jopa 120.000 kertaa.

Minimikestävyys vastaa vähintään 50 vuoden tavoitekäyttöikää.

KOSTEUDEN KESTÄVYYS

Kosteuden kestävyys testataan upottamalla kalusteosat vesihauteeseen sekä altistamalla vesihöyrylle. Kotona rasitus on suurimmillaan kodinkoneiden alueella sekä erityisesti lieden, altaan ja jätejärjestelmän yhteydessä.

Suomen sääolosuhteet asettavat lisäksi vaatimuksia kesän ja talven kosteuskestävyydelle sekä kotona että varsinkin vapaa-ajan asunnossa.

MATERIAALIKESTÄVYYS

Ovien, työtasojen ja runkojen pintojen tulee kestää kemiallisten aineiden aiheuttama rasitus sekä mekaaniset iskut ja hankaukset.

Kemiallinen kestävyys testataan mausteille, alkoholilla, öljyillä, väriaineilla ja liuottimilla.

Mekaanista kestävyyttä koestetaan mm. terävillä esineillä naarmuttamalla ja hankaamalla.

VÄRIKESTÄVYYS

Ovien, runkojen ja pöytätasojen pintamateriaalit altistetaan valolle, säteilylle, lämmölle ja kosteudelle värien pysyvyyden ja muuttumattomuuden varmistamiseksi.

Näin Noblessa-keittiö on sävyiltään sama vuosien kuluttua kuin uutena.